تاریخ انتشار: شنبه 1404/01/23 - 15:41
کد خبر: 533741

چرا رتبه ایران در هوش مصنوعی ۶۰ شد/ دلیل عقب ماندن از امارات و عربستان

چرا رتبه ایران در هوش مصنوعی ۶۰ شد/ دلیل عقب ماندن از امارات و عربستان

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: کشور ما در حالی در رتبه ۶۰ دنیا قرار گرفته که کشورهای منطقه از جمله عربستان و امارات شرایط بهتری از ما دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم آئین امضای تفاهم نامه حکمرانی هوشمند و اقتصاد با محوریت هوش مصنوعی با بیان اینکه در بحث شاخص جهانی هوش مصنوعی وضعیت کشور ما وضعیت مطلوبی در منطقه نیست، گفت: کشور ما از بین تعدادی از کشورها در حالی در رتبه ۶۰ دنیا قرار گرفته که کشورهای منطقه از جمله عربستان و امارات شرایط بهتری از کشور ما دارند، کشور امارات رتبه ۱۴ را دارد.

وی افزود: اگر برگردیم به میزان سرمایه گذاری که در این خصوص انجام شده شاید بتوانیم پاسخی برای این خروجی پیدا کنیم، بحث میزان سرمایه گذاری که در کشورهای عربستان و امارات انجام شده در زیر ساخت‌های اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی طبیعتاً با فاصله میزان سرمایه گذاری بیشتری کردند.

ستار هاشمی در ادامه گفت: در عربستان میزان سرمایه گذاری که در بحث هوشمند سازی و هوش مصنوعی انجام شده حدود ۲۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود و کشور امارات این میزان یک و چهار دهم میلیارد دلار است و این در حالی است که در کشور ما زیر ۵۰ میلیون دلار در این خصوصی سرمایه گذاری شده است و لذا می‌طلبد بحث سرمایه گذاری را در حوزه فناوری اطلاعات و زیر ساخت‌های اطلاعاتی کشور به صورت ویژه دنبال کنیم تا بتوانم این شکاف و فاصله را دریک بازه زمانی کوتاه مدت جبران کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: باور ما این است که این نشست و تفاهم نامه می‌تواند به تحقق شعار سال که بحث سرمایه گذاری در تولید است.

گفتنی است، در این مراسم تفاهم نامه حکمرانی هوشمند و اقتصاد با محوریت هوش مصنوعی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس هیأت عامل صندوق ملی توسعه به امضا رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top